Her er en oppskrift på en deilig burger på kamdogrill med cheddarost.
Ingredienser:
- 500 g hakket oksekjøtt (10-15 % fett)
- 1 teskje salt
- 1 teskje svart pepper.
- 1 teskje hvitløk pulver
- 1 spiseskje Worcestershire saus
- 4 burgerballer
- 4 skiver cheddar ost
- Salat
- Tomatskiver
- Rød løk i skiver
- Ketchup og sennep etter smak
Prosedyre:
- Tenn kamdogrillen og varm den opp til en temperatur på ca. 200 grader.
- Bland oksekjøtt med salt, svartpepper, hvitløkpulver og Worcestershire-saus i en skål. La kjøttet dannes til fire biffer av samme størrelse.
- Plasser biffene på kamdogrillen og grille dem i 3-4 minutter på hver side til de er klar til smaken din.
- Legg et stykke cheddarost på hver biff i de siste minuttene av grillen, slik at osten smelter.
- Mens biffene griller, kan du snart varme opp burgerballene på grillen, så de blir lett ristet.
- Samle burgeren ved å plassere en biff med smelt ost på hver bunn av burgerballen. Topp med salatblader, tomatskiver og rød løk. Legg til ketchup og sennep. Legg øvre halvdel av burgerballen på burgeren.
- Ser du umiddelbart og nyt din deilige burger på kamdogrillen med cheddarost!
Tips: Du kan også leggja til andre toppingar i burgeren, for eksempel. Bacon, agurker eller avokado.
Ingen årsak! Du kan kjøpe burgerpresser.